2017/05/02 - 2017/05/06

Location
Messe Essen

Categories


 

 

A METPACK a világ vezető Fém Csomagolóanyagok Szakvására, mely három évente kerül megrendezésre a németországi Essenben. Ez az egyik legnagyobb és legtekintélyesebb vásár, ahol az iparág piacvezetői bemutathatják legújabb fejlesztéseiket.

A METPACK-ra idén több mint 25 országból érkeznek a kiállítók, akiknek nem kevesebb  mint 80 százaléka külföldi – ezáltal  a METPACK Németország egyik legnemzetközibb vásárává válik. A résztvevő cégek között találkozhatunk magasan képzett közepes méretű vállalkozásokkal, valamint világszerte működő piacvezető cégekkel is. A 2017-es METPACK vásár idei kínálatát tehát a gyártóknak nyújtott fenntartható és költséghatékony megoldások, valamint a fém csomagolóanyagok finomítása és újrahasznosítása  fogja meghatározni. A kiállítók cégek fejlesztéseit szakmai zsűri értékelni, a legjobb fejlesztés pedig elnyeri majd a  MetPack Innovációs Díját.

Ebben az évben a METPACK egyben a 25. születésnapját is ünnepli, ezért ebből az alkalomból idén sok kis és nagy meglepetés várja majd a kiállítókat és a vásárra látogatókat.

 

 

A vásár nyitvatartási ideje:

Május 02-05. 9:00-17:00 óráig

Május 06. 9:00-15:00 óráig

Map Unavailable