2018/06/20 - 2018/06/21

Location
ILLIG Maschinenbau GmbH & Co. KG

Categories


Tisztelt Hőformázó Szakemberek, 

Ezúton szeretnénk meghívni Önöket az idén 2018. június 20-21. között megrendezésre kerülő ILLIG Nyílt Napokra!

A 17. ILLIG Nyílt Napok alkalmával a legmodernebb innovatív hőformázó gyártósorok, valamint intelligens megoldások kerülnek bemutatásra, melyek hozzájárulnak majd az Önök vállalkozása sikereihez. A rendezvényen több premier, gép – és műszaki bemutató is várható. Látogassanak  el az ILLIG szerszámkészítő üzemébe és tekintsék meg az új csomagolólaboratóriumukat. Engedjék, hogy az innovatív IML-T® (In-Mold-Labeling) dekorációs technológiák által kínált megoldások inspirálják Önöket. A  technikai információkkal telített nap végét beszállító partnerünk egy lovagi kastélyban elfogyasztott vacsora meghívással koronázza meg.

Ki kicsoda az iparágban
Az évente megrendezésre kerülő ILLIG Nyílt Napok mára fogalommá fejlődött a hőformázás iparágban. Használják ki ezt a remek lehetőséget és bővítsék kapcsolati hálójukat egy nyugodt légkörben. Számos naprakész téma kerül majd bemutatásra, melyek a technológia, szervíz  és értékesítési területeket egyaránt érintenek.

Premier 

ILLIG bemutatja az új IC-RDM 73K automata tekercsből dolgozó gépét, mely bővített formázó felületének, valamint könnyű súlyú formázó szerszámjának köszönhetően lehetővé teszi a gyors szerszám cserét. Az új IC-RD 74 szabályozott sűrített levegővel (3 bar) és csúcsminőségű alkatrészekkel, valamint költséghatékony szerszám-opciókkal biztosít nagysebességű termelést.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

 

Cleantivity® (tisztaság és termelékenység) koncepció

A Cleantivity® koncepcióval ILLIG folyamatosan azt a stratégiát követi, mely a hőformázás termelékenységének növelésére irányul. Tudjanak meg többet az optimalizált minőségi időről és a tiszta gyártásról, folyamatos gép rendelkezésre állással. Különböző gépsorok lesznek megtekinthetőek működés közben.

 

Pactivity® 

A Pactivity® csomagolási fejlesztés részeként először kerül bemutatásra az új csomagolólaboratórium, mely korszerű felszereléssel rendelkezik az elképzeléseik kezdeti megvalósításához.

 

 

 

 

ILLIG Szerviz
Egyszerűen több van benne a számodra!

| ILLIG NetSzervíz
| Szervíz hotline
| Alkatrészek és fejlesztések
| Globális szerviz szolgáltatás és támogatás
| Műszaki képzés és tanácsadás
| Javítás, karbantartás és beüzemelés
Mindenről naprakész tájékoztatást kaphatnak: szerszám karbantartás, szoftver frissítések és a szervizszerződések által nyújtott előnyök.

Esti esemény  

A napot a Guttenberg-kasélyban fogjuk zárni, mely Heilbronn városán kívül található és ahol időutazás szerűen hirtelen a Középkorban találjuk majd magunkat. Ünnepeljenek velünk egy történelmi helyszínen, valóságos lovagi vacsora keretein belül, ahol a középkor szokásainak megfelelő kiszolgálás, szórakoztató zsonglőrök, sápadt szellemek és még sok más látnivaló várja a kedves vendégeket…
A kastély Németország egyik utolsó, teljesen korhű Staufer vára. A vár egyik sajátossága, hogy az 1180-as alapítási év óta folyamatosan lakott. A vár több mint 550 éve a Freiherren von Gemmingen (nemes család) birtokában van.

Küldjék el regisztrációs jelentkezésüket az ILLIG Nyílt Napokra és legyenek részesei az ILLIG „Therformance”-nak.
Várjuk jelentkezésüket !

u.i. Természetesen az érdeklődő kollégák is meghívást kapnak. Kérjük ezt a meghívást ennek megfelelően továbbítsák. Nagyon szépen köszönjük !

REGISZTRÁCIÓ

Loading Map....