Az immáron szokásossá vált Flexo szimpózium 2020-ban is – a megszokott időpontban – február 27-28. kerül megrendezésre Herceghalmon. 

A rendezvényen kollégáink is részt vesznek, hogy bővítsék ismeretüket, hiszen idén nem csak a flexo technológiában érdekelteknek, hanem a más nyomdaipari területeken tevékenykedő érintettnek is szól a konferencia. A drupa töretlenül a világ legtekintélyesebb szakmai kiállítása, melyről személyesen Sabine Geldermann, a drupa igazgatója – aki egyben a rendezvény díszvendége is – nyújt részletes ismertetőt. Magyarországi viszonylatban Máté Szilviát (BD-Expo) és Pesti Sándort (PNYM) hallhatjuk.

Mind a szakmát és mind a civil embereket foglalkoztató témára is sor kerül, mely nem más, mint a környezetvédelem, a csomagolóanyagok minimális felszanálására törekvés, valamint azok környezetbarát előállítása. Ezen az úton van nem csak a flexo, hanem az összes többi nyomdaipari technológia is; nem csupán a megszokott műszaki fejlesztéseket tekintve, hanem a teljes ipari struktúrán belüli helyét, szerepét nézve.

A konferencia szinte kötelező azon vállalkozások számára, akik a környezetük védelmét is előnyben részesítik.

Speciálisan idén is lehetőség nyílik üzemlátogatásra, mely a herceghalmi Iprint4You Nyomdában és a sóskúti Sípospack üzemben lesz. A rendezvényen megjelentek megtekinthetik az ország első HP Indigo 20000-es digitális nyomdagépét az I Printben, illetve a Sipospack Kft sóskúti alapanyag feldolgozó üzemét, ahol mikro-, makro- és lézerperforálás mellett, laminálással, konfekcionálással is megismerkedhetnek.

A csütörtök esti bankett vacsora kiváló alkalom a rendezvényen résztvevő szakembereknek egy kötetlen ismerkedésre, beszélgetésre.

A részletes programleírást az alábbi linken olvashatja:

http://www.pnyme.hu/esemenynaptar.php?act=esemeny&eid=1190