Punjenje tekućina

Nudimo rješenja za punjenje tekućinom za različite industrije: farmaceutsku, kemijsku, prehrambenu i kozmetičku industriju.

Za farmaceutsku industriju možemo ponuditi kompletne linije za punjenje tekućina u različite formate primarnih pakiranja, npr. za punjenje boca, šprica, ampula, olovaka ("pens") i karpula u GMP dizajnu. Za liofilizirane proizvode, linije za punjenje uključuju perilicu, tunel za sterilizaciju, stanicu za punjenje tekućim proizvodom i postavljanje čepa, stroj za etiketiranje i pisač. Pored toga, moguće je opremiti liniju za punjenje cRABS-om ili oRABS-om ("restricted access barrier systems"), kao i izolatorom - u slućaju proizvodnje sterilnih pripravaka.

Za prehrambenu industriju možemo ponuditi opremu za punjenje boca, punjenje kantica, punjenje bačava i spremnika te linije za pakiranje tekućih ptoizvoda - najčešće s opremom za punjenje uz kontrolu težine.

Za kozmetičku industriju možemo ponuditi opremu za punjenje tuna i boca, kao i opremu za za pakiranje tekućih proizvoda.

Proizvođači povezani s punjenjem tekućina:

  • Feige Filling GmbH: punilice za bačve, punilice za limenke, punilice za posude i punjenje kantica za kemijsku i prehrambenu industriju
  • Füll Systembau GmbH: volumetrijski i gravimetrijski sustavi za doziranje, dispenzeri Illig Maschinenbau GmbH: oprema i tehnologija za termičko oblikovanje pakiranja
  • IWK Verpackungstechnik GmbH: punilice za tube, strojevi za blistiranje i pakiranje

Imate li pitanja? Željeli biste da vas nazovemo?
Pošaljite nam popunjen obrazac. Naše će vas osoblje uskoro kontaktirati.