Tisztelt Partnerünk!

A Ferry cégcsoport 25 éves születésnapját ünnepli és ezúton is szeretnénk megköszönni az elmúlt évek sikeres együttműködését!

 

A Ferry Group 2021. április 1-jén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, mint multinacionális, teljes körű szolgáltatást nyújtó, tanácsadó, kereskedelmi és gyártó cég.

A Ferry Contact Kft-t Arany-Tóth Ferenc a területen szerzett több mint tíz éves mérnöki tapasztalatát felhasználva 1996. április 1-én alapította.

A Mérnöki Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. elsősorban az élelmiszeripar, a gyógyszeripar és a vegyipar igényeinek korszerű műszaki megoldásaira összpontosított.

2001-ben a Ferry kiegészítette szolgáltatásait az ipari szilárd-folyadék elválasztási és porszűrési feladatokhoz szükséges testreszabott szűréstechnikai termékek gyártásával. Ugyanabban az időben a Ferry Contact az élelmiszer-csomagoláshoz szükséges speciális nyomdafestékek szállítási programját bővítette alkalmazási tanácsadással. Korszerű raktár-, festék- keverő és laborháttér teszi lehetővé egyedi szín-és technológiai jellemzők beállítását. Ezek az ügyfélközpontú megoldások jelentős hozzáadott értéket képviselnek.

 A 2001 és 2007 közötti években Szerbiában, - Romániában, - Horvátországban, - végül Szlovákiában alapítottunk leányvállalatokat. A Ferry Csoport szolgáltatásai ma már több, mint 50 millió lakosú régió számára elérhetőek. Tevékenységünkkel igyekszünk Szlovákiát, Csehországot, Magyarországot, Romániát, Horvátországot, Szlovéniát, Bosznia-Hercegovinát, Szerbiát, Montenegrót, Észak- Macedóniát és Koszovót lefedni. A vállalatcsoport jelenleg hét cégből áll: Ferry Consulting s.r.o., Ferry Print & Packaging s.r.o., Ferry Contact Kft., Ferry P&C s.r.l., Print Consult s.r.l., Ferry d.o.o. és Ferry Trade & Consulting d.o.o..

1996-os alapítása óta a cégcsoport dolgozói létszáma folyamatosan növekedett. Jelenleg 35 szakképzett alkalmazottat foglalkoztatunk. Az általunk képviselt vállalatok kiemelkedően fontos szerepet töltenek be sikerünkben. Velük kínálunk korszerű technológiai megoldásokat partnereinknek.

A Ferry Group jelentős fejlődésen ment át az elmúlt években. A jövőben továbbra is a testreszabott ipari,- szűréstechnikai, nyomdai és csomagolási megoldások kínálatára összpontosítunk.  Ügyfeleink részére kulcsrakész projekteket valósítunk meg beleértve az ipari infrastruktúrát is. Az elmúlt években jelentősen fejlesztettük a nyomdafestékek és szűréstechnikai termékek gyártási hátterét. Ez magában foglalja a 7 kulcsfontosságú iparág ipari megoldásait, a szűrési és nyomdai termékek saját gyártását, valamint az „after-sales” szolgáltatásokat – ideértve az alkatrészellátást, javítást és karbantartást és szervizmérnökeink a helyszíni támogatását.

Az együttműködés minőségét nemcsak képviselt partnereink biztosítják, hanem korszerű ISO minőségbiztosítási és ERP rendszerünk is, amit az évtizedekre visszatekintő és folyamatosan bővülő ügyfélkörünk elégedettsége is bizonyít.

 

Bízunk benne, hogy a jövőben is több beruházáson, feladat megoldáson, projekten tudunk majd közösen dolgozni.

 

Köszönjük bizalmukat!

Ferry Csoport