Sefar AG

Szűrők és szövetek

A Sefar a minőségi szövetek vezető gyártója monofilamensből készült szövetek piacán. A Sefar termékeit a legkülönbözőbb iparágakban használják, a gyógyszeripar, az orvostechnika, az élelmiszeripar és az autóipar területén. Az alkalmazások részletes megértésével a Sefar segíti ügyfeleit abban, hogy az ipari folyamatokban optimális eredményeket érjenek el.
Öt kontinens huszonhét országában működő leányvállalatok és gyártó központok a Sefar által kínált megoldások széles skálájához biztosít helyi műszaki szolgáltatást.
A Sefar csoport üzemeket működtet Svájcban, Romániában és Thaiföldön.
Monosuisse részlege finom és közepes fonalakat állít elő Svájcban és Lengyelországban.
A Sefar mintegy 2200 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.
A Sefar a lehető legmagasabb minőségi követelményrendszer kidolgozásával reagált a gyógyszeripar szigorú követelményeire. A világ vezető gyógyszeripari vállalataival együttműködve végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően a SEFAR PHARMA GMP termékek a piacon elérhető legjobb minőségi szabványokat testesítik meg.

Gyógyszeripar

A szilárd-folyadék komponensek hatékony és gazdaságos elválasztása és szárítása alapvető fontosságú a sikeres folyamatok érdekében.
A Sefar a szűrőanyagok széles választékát kínálja különböző szűrő és szárító berendezésekhez: centrifugák, fluidágyas szárítók, szűrőzsákok, Nutsch szűrő lapok, vákuumszalagok és szűrőlemezek.
A Sefar a lehető legmagasabb minőségi követelményrendszer kidolgozásával reagált a gyógyszeripar szigorú követelményeire. A világ vezető gyógyszeripari vállalataival együttműködve végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően a SEFAR PHARMA GMP termékek a piacon elérhető legjobb minőségi szabványokat testesítik meg.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban a biztonságot, a folyadék és a szilárd anyag hatékony elválasztását, szárítását és szűrését alapvető fontosságú folyamatfázisnak tekintik. A Sefar a szűrők és konfekcionált termékek széles választékát kínálja, amelyeket különböző szűrőberendezésekhez terveztek és igény szerint tanisítja az FDA és az EU polimer megfelelőségét.
Az élelmiszertermékeket gyakran szárítási eljárásnak vetik alá, amelyben szalagos szárítót alkalmaznak. Az állati takarmány és a malátalapú instant porok szárítására speciálisan kialakított szalagokat használnak. A Sefar a folyadék-szilárd anyag elválasztására használt termékek széles kínálatát biztosítja.
A SEFAR NYTAL az összes olyan termék márkaneve, amelyet a Sefar gyárt és értékesít a malomipar és az élelmiszeripar számára.
A Sefar a malomiparban történő felhasználáshoz szükséges összes felszerelést is szállíthatja: szitálási, osztályozási és poreltávolítási termékeket, valamint szitazacskókat, szitatisztítókat, feszítő berendezéseket és minden egyéb kiegészítőt.
A környezetvédelmi technológiák esetében a szűrőanyagaink alkalmazási köre számos területre kiterjed, például az erőművekből származó gipsz dehidratációjának kezelésére vagy a hulladékégetésre, a hűtőfolyadék szűrésére és az iszap víztelenítésére.
A Sefar a szűrőtermékek széles választékát kínálja, amelyeket a környezetvédelmi ipari szűrőberendezésekhez terveztek, például különféle típusú korongszűrők, szegmensszűrők, szalagszűrők és szűrőprések.

Vegyipar és bányászat

A vegyi- és ásványiparban a hatékony és gazdaságos folyadék-szilárd elválasztás alapvető fontosságú folyamat sikere érdekében. A Sefar szűrők és szűrőanyagok széles választékát kínálja a következő berendezésekhez használt különféle szövetanyagokhoz: dobszűrők, vákuumszalagos szűrők, szűrőlemezek, gyertyaszűrők, szűrőprések, Nutsche szűrők és szűrőzsákok.
A Sefar vegyipari és bányászati iparágat részére több mint 50 éve szállít különböző termékeket. Páratlan tapasztalatunk biztosítja az innovatív megoldásokat számos speciális vegyi anyag, zeolit, szilikát, festék és lakk, polimerek, alumínium-oxid, vas-oxid, nemesfém és nemesfém, TiO2 és egyéb termékek gyártásához.

Autóipari szűrők

Az autóipari megoldásokat a mechanikus és elektronikus alkatrészek védelmére tervezték. A Sefar rendkívül precízen szőtt anyagokat kínál szelepekhez, szivattyúkhoz és érzékelőkhöz. Olyan szűrőket is tudunk biztosítani, ahol nagyfokú por megtartó képességre van szükség.

Akusztikus szűrők

A Sefar nagy precizitású szöveteket kínál, amelyek megbízható akusztikai teljesítményt nyújtanak, és védik az érzékeny alkatrészeket a részecskéktől és folyadékoktól.
Szöveteink különféle akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számunkra, hogy optimális hangminőséget biztosítsunk a hangszórók, vevőkészülékek, mikrofonok és egyéb eszközök kialakításához. A Sefar a SEFAR ACOUSTIC és a SEFAR METALEN termékekeit méteráruban, szalagos kiszerelésben és félkész termékként is tudja biztosítani.

Galéria

 

Kapcsolódó információk

 

Cég weboldala:

Kapcsolódó technikák:

Lépjen kapcsolatba velünk

 
Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.