O tvrtki

Ferry d.o.o.

Ferry d.o.o. aktivno je uključen na tržište od 2004. godine. Da bismo našim klijentima pružili visoki standard usluge, postavili smo portfelj koji se neprestano proširuje i kontinuirano poboljšava, kako bi udovoljili sve većim zahtjevima tržišta. Pet glavnih djelatnosti naše tvrtke obuhvaćaju dekoraciju i plasman tankozidnih ambalažnih materijala koji se koriste u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u mnogim segmentima tiskarske industrije, te strojeve i opremu koji se koriste u farmaceutskoj, kemijskoj i prehrambenoj industriji i proizvode koji se koriste u području filtriranja tekućih i praškastih materijala.

Od ranih 2000-ih naši su proizvodi i usluge regionalno dostupni za tržište od oko 50 milijuna stanovnika. Putem naših podružnica pružamo lokalne usluge na visokoj razini. Naš strateški cilj je ponuditi sve cjelovitiji asortiman proizvoda i paketa usluga koji predstavljaju visoku dodanu vrijednost u neposrednoj blizini naših korisnika. Ovaj cilj dijele i podržavaju i naši dobavljači, partneri i kolege. Naše podružnice prisutne su u Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Srbiji.


U našoj smo tvrtki prije mnogo godina uveli sustav osiguranja kvalitete ISO 9001: 2015 . Kako bismo dodatno poboljšali našu učinkovitost i pouzdan rad, ove smo godine uveli ABAS sustav upravljanja prilagođen veličini i zahtjevima Ferry Grupe.


Naših pet odjela pruža sljedeće usluge. Nadamo se da ćemo vas uskoro pozdraviti kao našeg poslovnog partnera:

Za KEMIJSKU, FARMACEUTSKU I PREHRAMBENU INDUSTRIJU nudimo:

    • Strojevi i tehnologije: strojevi za pakiranje (strojevi za blistiranje i kartoniranje, pakeri, paletizeri, strojevi za punjenje tuba, strojevi za punjenje FFS i vrećica s ventilima, oprema za punjenje tekućina i velikih vreća) oprema za filtriranje, krpe za filtriranje u rolama ili po mjeri, izolatori i laminarne kabine, oprema za pranje i sterilizaciju, VHP generatori, "high shear"mješalice , suhi i vlažni granulatori, "fluid bad" sušilice, uređaji za mljevenje, liofilizatori, automatski i poluautomatski strojevi za inspekciju.
    • Proizvodna infrastruktura: tehnologije čistih prostora, sustavi prozračivanja, čista / sterilna voda i para (WFI, WFW, RO / EDI, sterilna para), suhe i "liquid ring" vakuumske pumpe i sustavi. plastične i aluminijske bačve, posude pod tlakom, "split-butterfly" ventili
    • Alati i pribor za tabletiranje i održavanje, pripremu i provođenje proizvodnje tableta.

Povezane stranice: Kemijska industrija, farmaceutska i prehrambena industrija

 

 

Strojevi za DEKORATIVNU tehnologiju i usluge podrške:

    • Strojevi za automatsku primjenu "sleeve" folije
    • Strojevi za "flat screen" tisak, Flexo tisak
    • Strojevi za suhi ofset visokih performansi - za ispis šalica, tuba i kantica
    • UV svjetiljke i sustavi stvrdnjavanja, prigušnice

Povezane stranice: Grafička industrija, Dekorativne tehnologije, Flexo tisak

 

 

Strojevi za obradu plastike i usluge podrške:

    • Ekstruderi za plastičnu foliju i panele, uređaji za ponovno brušenje, oprema za recikliranje i filteri za ekstruder (jednoslojni, višeslojni ili po mjeri). Tehničko savjetovanje i rezervni dijelovi koje osiguravamo sa vlastitih zaliha.
    • Strojevi za termoformiranje, vakuumsko i tlačno oblikovanje, strojevi za blister pakiranje plastičnih folija i / ili panela. Za ponuđene strojeve osiguravmo izradu alata, kao i tehničko savjetovanje i zalihe rezervnih dijelova (minimalno do 20 godina).

Povezane stranice: Industrija plastike

 

 

Strojevi i podrška za TISKARSKU INDUSTRIJU:

    • Suvremeni uređaji i tiskarske boje bez otapala, gumene podloge za pisače i optimizaciju kvalitete ispisa.

Povezane stranice: Grafička industrija, Dekorativna Tehnologija , Postavke nijansi boja za ispis

 

 

FILTRACIJSKA tehnologija i oprema za filtriranje tekućina:

    •  U mogućnosti smo ponuditi cjelovit paket tehnologije filtracije, uključujući i proizvode švicarske tvrtke za proizvodnju filtarskog platna - SEFAR®.
    • Također, prodajemo nekoliko stotina različitih filtarskih krpa u rolama.
    • Ako našem kupcu trebaju gotovi proizvodi za upotrebu, tj. proizvodi skrojeni po mjeri, također se obvezujemo isporučiti filtre skrojene za različite strojeve za filtriranje - bilo pomoću uzoraka koji su dostavljeni ili več proizvedeni ili nakon istraživanja i utvrđivanja potreba na licu mjesta.
    • Obavezujemo se popraviti sve rabljene predmete za tehnologiju filtriranja u našoj radionici u Budimpešti.

Povezane stranice: Tehnologija filtracije, Gotove filtrirajuće krpe


Imate li pitanja? Željeli biste da vas nazovemo?
Pošaljite nam popunjen obrazac. Naše će vas osoblje uskoro kontaktirati.