Industrije

Naša rješenja u različitim industrijskim granama

Imamo tehnologije proizvodnje i profesionalna rješenja za većinu industrija. Odaberite polje koje vas najviše zanima i pregledavajte naša rješenja.

Grafička industrija

nyomdaipar
Strojevi za flekso tisak, strojevi za pretvaranje i doradu naljepnica. UV boje za sušenje, gumene krpe, UV sustavi za sušenje, pomagala za tisak.

Farmaceutska industrija

gyogyszeripar
Strojevi, tehnologije, proizvodna infrastruktura, inženjersko savjetovanje, uslužne usluge.

Prerađivačka industrija

hulladekfeldolgozo_ipar
Vakuumski remeni filteri i industrijske centrifuge za odsumporavanje dimnih plinova i filtrirajuće tkanine za filtriranje prašine i filtriranje tekućina.

Kozmetička industrija

kozmetikaipar
Nudimo linije za punjenje i kartoniranje u kozmetičkoj industriji, "samostalne" kartone, strojeve za vezivanje, multi-kartone, mlinove za mljevenje, homogenizatore, mješalice, strojeve za punjenje tekućina, strojeve za termoformiranje, linije za izradu PET filma, strojevi za aplikaciju "sleeving" tehnologije.

Industrija plastike

muanyagipar
Strojevi za nanošenje "sleeve folije za automatsku primjenu unaprijed tiskanih ukrašenih sleeve folija na proizvode od plastike, metala ili stakla, parne tunele za stezanje/skupljanje, ekstrudere za proizvodnju plastične folije i limova i strojeve za termoformiranje.

Prehrambena industrija

BEHN-BATES-elelmiszeripar
U prehrambenoj industriji nudimo prvenstveno strojeve za pakiranje, vakuum strojeve i vakuumske sustave te rješenja za filtriranje prašine i homogenizaciju praškastih materijala..

 

Kemijska industrija

vegyipar
Vrhunski strojevi i oprema, tehnologija filtriranja, vrhunske tehnologije i "know how". Jedinstvene potrebe, jedinstvena rješenja.
 

Imate li pitanja? Željeli biste da vas nazovemo?
Pošaljite nam popunjen obrazac. Naše će vas osoblje uskoro kontaktirati.