COMI CONDOR S.p.A.

COMI CONDOR BEMUTATKOZÁS

A Comi Condor világszerte vezető szerepet játszik a szilárd / folyadék szétválasztására szolgáló centrifugák gyártásában a gyógyszeriparban (API - Aktív gyógyszer hatóanyagok és a HPAPI - erős hatású aktív gyógyszer hatóanyagok), a vegyiparban és az élelmiszeriparban. Szűrési és ülepítési folyamatokban.

A Comi Condor világszerte több mint 50 országban van jelen, több mint 5000 telepített centrifugával. Nemcsak innovatív és testreszabott termékeket kínál, hanem a szilárd / folyadék szétválasztás széleskörű ismereteit is: függőleges tengelyű felső ürítésű centrifugák, függőleges tengelyű alsó ürítésű centrifugák, vízszintes tengelyű hámozó késes centrifugák, kifordítható zsákos centrifugák.

Egyedi megoldásokat hozunk létre, fejlesztünk, magas hozzáadott értékkel, ügyfeleink minden igényéhez.

PROFIL

1920 az alapítás óta a COMI CONDOR jelentősen kibővült, amíg el nem érte a jelenlegi vezető pozíciót az olasz és a világpiacon, a nem folyamatos szűrőcentrifugák területén a gyógyszeripar, a vegyipar és az élelmiszeripar számára.

A COMI CONDOR-nak két üzeme van, az egyik Settimo Milanese-ben (Milano), a másik pedig Santa Cristinában (Pavia), összesen mintegy 75 alkalmazottal.

A Settimo Milanese telephelyén találhatók kereskedelmi, adminisztratív, pénzügyi, beszerzési irodák, valamint gépészeti és elektronikai mérnöki tervezői részlegek

A Santa Cristina gyár mintegy 6000 m2-t fed le, a teljes terület 25000 m2.

Ezen a telephelyen található az összes részleg, ami a centrifugák gyártásához, összeszereléséhez és teszteléséhez szükséges.

A modern műhely, amely hegesztési részlegből, tisztító és polírozó, vízsugaras vágásból, több CNC-géppel ellátott megmunkálási részlegből áll, kiváló minőségű és teljesen ellenőrzött gyártást tesz lehetővé.

A saját alkatrész gyártás előnyei:

  • A gyártási idők ellenőrzése
  • Szükség esetén rövid időn belüli szállítás
  • Minőségellenőrzés (minden darabot ellenőriznek a gyártás minden lépésében; a gyártás végén a gépeket teljes körűen ellenőrzik)

A COMI CONDOR egyike azon vállalatoknak, amelyek a centrifugák teljes választékát gyártják: 

vízszintes tengelyű "hámozó", invertáló szűrő, függőleges tengelyű alsó ürítés, függőleges tengelyű felső ürítés.

Jelenleg a világszerte telepített COMI CONDOR gépek száma meghaladja az 5000-et.

A folyamatirányító szoftvert teljesen maguk fejlesztik, melynek a következő előnyei vannak:

  • Nagyobb rugalmasság a szoftverfejlesztésben, az ügyfél számára "testre szabva"
  • Bármilyen változat és szoftverfrissítés az indítás és a gyártás során, nagyon gyors és egyszerű

A vállalat az ISO 9001-2008 nemzetközi minőségi szabvány szerint tanúsított, és egyes termékekre az ATEX 2014/34 / UE irányelv szerinti megfelelőségi tanúsítványt tud kiállítani.

TÖRTÉNET

1920 óta a COMI vállalat (mai nevén COMI CONDOR) jelentősen kibővült, amíg el nem érte a jelenlegi vezető pozíciót az olasz és a világpiacon, a szűrőcentrifugák területén a gyógyszeripar, a vegyipar és az élelmiszeripar számára.

1959-ben megkezdték a centrifugák gyártását „CONDOR” néven, Giuseppe Pomaval (korábban a "COMI" termelési vezetője).

1960-ban egy teljesen hidraulikus vezérlésű, különösen veszélyes területekre alkalmas centrifuga első prototípusát gyártották, majd 1962-ben az alsó ürítésű „Turbin-Matic” sorozatottal folytatták.

1964-ben létrehozták a COMI CONDOR vállalatot, és új telephelyet állítottak fel Settimo Milanese-ben.

1972-ben megnyílt az új Santa Cristina gyár, modern üzemrészekkel és berendezésekkel a különféle típusú ipari centrifugák gyártására, építésére és összeszerelésére.

A '80- as évek vége és a '90-es évek eleje között a termelés a centrifugák gyártására összpontosult, különös hangsúlyt fektetve a tisztításra és a cGMP követelményeinek való megfelelésre.

2000 elejétől megkezdték a keményítő- és vegyi alkalmazásokhoz használt centrifugák gyártását 2 méternél nagyobb átmérőjű kosarakkal (a világ legnagyobb termelékenysége).

Ma a Comi Condor folyamatos kutatásának és innovatív tervezésének köszönhetően modern / testre szabott megoldásokat tud nyújtani a szilárd / folyékony centrifugálási területen az ügyfelek számára a világ minden táján.

A Comi Condor továbbra is zártkörűen működő részvénytársaság, amely 100% -ban a Poma család tulajdonában van.

ALKATRÉSZEK

Az eredeti alkatrészek biztosítják gépeink magas szintű biztonságát és megbízhatóságát.

A legkritikusabb alkatrészek, amelyek általában kopásnak vannak kitéve, raktárunkban rendelkezésre állnak.

A Comi Condor munkatársai mindig az Ügyfelek rendelkezésére állnak annak érdekében, hogy centrifugáikat a legjobb üzemi körülmények között tartsák.

MŰSZAKI TÁMOGATÁS

A Comi Condor technikusai minden ügyfél műszaki igényeihez rendelkezésre állnak mind a centrifugán, mind az üzemben, ahol a gép telepítésre került.

Távoli elérhetőséget is biztosítunk bármely országban és kontinensen felmerülő probléma megoldására.

Ha technikai segítségre van szükség a helyszínen, technikusainkat a lehető leghamarabb (24 / 48h) odautazik a probléma elhárítására és a centrifuga megbízható működésének biztosítására.

KARBANTARTÁS

A Comi Condor karbantartási szolgáltatása az alábbiakat kínálja:

KARBANTARTÁS TERMELŐ BERENDEZÉS ESETÉN

Gépészeti, elektromos és szoftver szakembereink látogatása révén kezeljük és megoldjuk a centrifugák használatakor felmerülő problémákat;

MEGELŐZŐ KARBANTARTÁS CENTRIFUGÁKON

A megelőző karbantartás biztosítja a leállás miatti termelés kiesés csökkentését, és a centrifugát a legmagasabb működési és hatékonysági szinten tartja. A Comi Condor éves vagy többéves "megelőző karbantartási terveket" kínál ügyfeleinek. A munka megfelelő megtervezése a legjobb módszer a nem tervezett leállások és a váratlan költségek megelőzésére;

TÁVOLI SEGÍTSÉG

Távoli segítséget nyújtunk telepített rendszereihez a centrifugák használatában felmerülő problémák és / vagy fejlesztések hatékony ellenőrzéséhez. A távoli elérés lehetővé teszi, hogy mindig jelen legyen, és segítse az ügyfelet abban, hogy felismerje azokat a hibákat, amelyeket részletes elemzés alapján sikerül feltárni.

FELÜLVIZSGÁLAT ÉS FELÚJÍTÁS

A centrifugák életciklusuk során felújítást, feljavítást igényelhetnek, amely részleges és / vagy teljes felújítással járhat.

A következőket kínáljuk:

  • A mechanikus egységek és / vagy a teljes centrifugák mechanikus feljavítása
  • Az elektromos és elektronikus berendezések korszerűsítése az aktuális előírásoknak megfelelően;
  • A vezérlő rendszerek korszerűsítése a centrifuga hatékony és eredményes használata érdekében

Szakembereink a a COMI CONDOR centrifugákhoz hasonló tervezésű és kialakítású gépek nagyjavítását / utólagos felszerelését is képesek elvégezni.

Ezekben az esetekben az utólagos és / vagy nagyjavítási munkákat műhelyünkben végezzük. A munkák végén teszteket hajtunk végre a centrifuga működésének ellenőrzésére. A jelenlegi előírásoknak megfelelő dokumentációt mellékeljük; kérésre a gyógyszeipari szabványok által előírt validációs dokumentációt is elkészítjük.

PILOT MÉRETŰ CENTRIFUGÁK - TECHNOLÓGIAI KÖZPONT

Pilóta centrifugák (kifordítható zsákos, hámozó késes) kölcsönzését biztosítjuk, tesztelés céljából mind a vevő telephelyén, mind a gyárunkban. 

A vizsgálatok kritikusak a legmegfelelőbb centrifuga kiválasztásához. 

A vizsgálati eredmények értékelésére kialakított speciális szoftver lehetővé teszi számunkra, hogy útmutatást adjunk az ügyfélnek a centrifuga modelljének és méretének megválasztásában, amely megfelel az ügyfél igényeinek és a termelési elvárásoknak.

Szervizmérnökeink és technológiai mérnökeink minden szükséges műszaki támogatást megadnak az ügyfélnek, a pilóta centrifugák felszereléséhez és a tesztek végrehajtásához.

KÉPZÉS

Mérnökeink és technikusaink biztosítják a Vevő személyzetének

  • a centrifuga használata
  • a gyártási folyamat optimalizálása;
  • ellenőrzés és karbantartás;
  • új folyamatok automatizálása;
  • frissítés az új biztonsági előírásokról

Felajánlhatunk egy "testreszabott" képzést az Ügyfél igényeinek megfelelően.

 

Galéria 

 

Kapcsolódó információk

 

Cég weboldala:

Kapcsolódó iparágak:

Kapcsolódó technikák:

 

Lépjen kapcsolatba velünk

 
Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.