Dostavlja izvrsnost već više od 30 godina

Vodeći proizvođač čistih prostora, "high contaiment" proizvoda i proizvoda za dekontaminaciju

Priča o izvrsnosti od 1987

PBSC je postao jedan od vodećih proizvođača proizvoda za čiste sobe/prostore, "high contaiment" proizvoda i proizvoda za dekontaminaciju materijala u cijelom svijetu. S opsežnim asortimanom proizvoda, prilagođenim dizajnom i mogućnostima sastavljanja, PBSC je godinama rastao kako bi zadovoljio potrebe kupaca za visokokvalitetnim proizvodima i uslugama u farmaceutskom i medicinskom sektoru, u sektoru laboratorijskog istraživanja, "High contaiment" zahtjevima i bolnicama.

Mi smo kreatori, inovatori i pioniri u industriji

 

PBSC kompleti vrata za čistu prostoriju, otvori za prijelaz i prolaz, prozirni zidni paneli u našoj arhitektonskoj ponudi posebno su dizajnirani za primjenu u čistim prostorijama, s minimalnim vidljivim pričvršćivanjima, ispiranjem, izvrsnom otpornošću na ogrebotine i trošenje.

 

Zdravstvena zaštita

PBSC isporučuje tehnologije i rješenja koja štite ne samo zdravlje osoblja, već i pacijente i njihove obitelji.

High Contaiment

Obično se koriste vodeni tuševi za čišćenje operatera na izlazu iz objekata. Dostupni su kemijski tuševi za kontrolirano ispiranje osoblja u odijelima. PBSC -ovi proizvodi koriste se globalno unutar objekata kako bi se globalno osigurala kontrola visokog zadržavanja (ENG: "High Contaiment").

Medicinsko istraživanje

Zračni tuševi obično se koriste za smanjenje unošenja bioopterećenja u objekte, pomažući klijentima u održavanju preciznih istraživačkih ispitivanja, sa standardnim ili prilagođenim proizvodima instaliranim u niz različitih vrsta zidova.

Farmaceutski

PBSC su svjetski lider u sigurnosti operatora pri radu s API -jevima, s rješenjima za odijela za jednokratnu upotrebu i za višekratnu uporabu. Sa 100 jedinica koje se globalno koriste u farmaceutskoj industriji, pružajući klijentima prilagodljivu najsuvremeniju opremu koja najbolje zadovoljava potrebe klijenata.

Gallery

 

Related information

 

Related Techniques:

Web stranica tvrtke:

Povezane tehnologije:

 

Kontaktirajte nas!

 
Imate li pitanja? Željeli biste da vas nazovemo?

Pošaljite nam popunjen obrazac. Naše će vas osoblje uskoro kontaktirati.