Zeller+Gmelin GmbH

Stručnjak za UV boje i lakove

Kao rezultat više od 150 godina istraživanja, iskustva i tehnološkog razvoja, ime Zeller + Gmelin danas se sve više povezuje s visokom kvalitetom i pouzdanošću na sve zahtjevnijem tržištu tiskarskih boja.

Zeller + Gmelin jedan je od vodećih svjetskih proizvođača boja za tisak i lakova koji se suše UV zračenjemzračenjem. Za primjene, bilo da se radi o naljepnicama, ekstrudiranim proizvodima, metalnom tisku, reklamama, pakiranju i pakiranju hrane (niskomigracijske boje i lakovi) nudimo kompletnu paletu visokokvalitetnih tiskarskih boja i lakova, koji su dokazani u praksi!

Aplikacija

Analitički laboratorij

Zeller + Gmelin koristi vlastiti analitički laboratorij koji je osnovan posebno za razvoj niskomigracijskih boja zatisak, kontrolu kvalitete sirovina i internu evaluaciju testnih uzoraka. Analiza svojstava boje za tisak koja se odnose na migraciju provodi se plinskim kromatografom (GC-MS), tekućim kromatografom (HPLC-MS) i srodnom masenom spektrometrijom.

Naravno, serije niskomigracijskih boja za tisak proizvedene u Zeller + Gmelin također su ispitane i procijenjene od strane neovisnih instituta.

Ova dvostruka provjera pruža tiskarima, kupcima i krajnjim korisnicima najveću moguću sigurnost proizvoda. Rezultati brojnih analiza dokazuju da se profesionalnom upotrebom boje za tisak može doseći, pa čak i premašiti navedena granica migracije od 10 ppb (migracijski test - upotrebom 95% etilnog alkohola).

Gallery

 

Related information

 

Business website:

 

Contact Us!

 
Have any questions? You would like us to call you back?

Send us the following blank sheet. Our staff will contact you soon.